Urmărire după un autoturism condus de un puști de 17 ani, fără permis de conducere. Tânărul era cu mama în dreapta sa.

Duminică dimineață, polițiștii de la Ipotești, în timp ce se aflau în serviciul pentru controlul şi supravegherea traficului rutier pe raza comunei Udești, au observat în trafic un autoturism VW care circula pe D.J. 208 B, din direcția comunei Udești către comuna Verești.

La vederea echipajului de poliție, șoferul a întors autovehiculul și s-a îndreptat înapoi către comuna Udești.

Agenții au pornit semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție și au plecat în urmărirea autoturismului VW.

Șoferul mașinii s-a conformat și a oprit vehiculul.

La volanul autoturismului a fost intentificat un tânăr iar pe scaunul pasagerului din dreapta față a fost identificată o persoană de sex feminin.

Conducătorul auto nu avea asupra sa nici un document, motiv pentru care s-a procedat la legitimarea acestuia, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr de 17 ani, din comuna Udești.

Cu ocazia interogării bazelor de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cu ocazia legitimării pasagerei, s-a stabilit că aceasta este mama conducătorului auto.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de ,,conducere fără permis” – pentru tânăr și ,,încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere” – pentru mama lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.