medicină legală, sursă foto stopinfractori.ro

Muncitor mort în urma unui accident pe șantierul sălii de sport de la Frumosu. Acesta a căzut de la înălțime.

Bărbatul se afla acolo în urma unei înțelegeri verbale și nu era angajat al vreunei societăți de construcții.

La fața locului au efectuat cercetări polițiștii de la Vama, însoțiți de tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Aceștia au stabilit că, la data de 28.07.2023, Compania Națională de Investiții a predat către o firmă din Câmpulung Moldovenesc amplasamentul de pe raza comunei Frumosu, societatea urmând a efectua lucrări de ridicare a unei săli de sport.

Societatea comercială respectivă, a subcontractat lucrarea către o firmă din Marginea, care urma să efectueze lucrările de amplasare a unor panouri pe pereții laterali, dar și pe acoperișul clădirii.

În data de 28 mai, în urma unei înțelegeri verbale anterioare avută cu administratorul firmei din Marginea, la șantierul sălii de sport s-au prezentat patru bărbați printre care și persoana vătămată.

Fapt foarte grav, aceștia nu erau angajații vreunei societăți comerciale și nici nu aveau vreun contract încheiat cu societatea indicată deși au venit pe șantier pentru a executa lucrările de amplasare a unor panouri pe acoperișul sălii de sport.

La un moment dat, unul dintre bărbați a căzut pe sol, de la o înălțime de aproximativ nouă metri înălțime, suferind politraumatisme.

Rănitul a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, de unde a fost transferat la Spitalul Clinic Județean Suceava și a intrat în sala de operație.

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 21.00, bărbatul a murit în Spitalul Clinic Județean Suceava, din cauza leziunilor suferite.

Polițiștii fac în acest caz cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă. De asemenea, a fost informat de caz ITM Suceava.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.