Un autoturism a luat foc în trafic și a ars ca o torță. Șoferul a tras mașina pe dreapta iar flăcările s-au extins la poarta și gardul din lemn de la o casă.

Sâmbătă,  lucrătorii din cadrul Secţiei 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U.112 de către numitul Flocea Florin despre faptul că arde o mașină pe raza comuna Capu Câmpului, județ Suceava.

Pe strada Școlii, de pe raza comunei Capu Câmpului, a fost identificat un autoturism, care era cuprins de flăcări, iar pompierii acționau pentru stingerea și lichidarea incendiului.

Șoferul a povestit polițiștilor că, în timpul mersului, a observat o flacără în zona motorului autoturismului, fapt pentru care a oprit și părăsit vehiculul.

La scurt timp focul s-a extins asupra întregului autoturism, care a ars în totalitate,cauzându-se un prejudiciu declarativ de aproximativ 5000 euro.

Pe timpul incendiului, flăcările s-au propagat și la poarta și gardul din lemn ale locuinței unui bărbat din localitate, acestea fiind distruse pe o suprafață de aprox. 15 metri liniari, cauzându-se un prejudiciude circa 1000 lei

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit ca sursă probabilă de aprindere un scurt circuit electric.

La locul incendiului s-a prezentat o autospecială de stingere a incendiului din cadrul ISU Suceava, precum și o autospecială a pompierilor voluntari Capu Câmpului. Nu au existat victime omenești.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că incendiul nu a fost provocat intenționat și nu există suspiciuni cu privire la izbucnirea acestuia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.