Frigiderele cu 2 uşi au devenit o opţiune din ce în ce mai apreciată printre consumatori, fiind o soluţie mult mai eficientă, dar şi mai atractivă față de variantele clasice. Un frigider side by side are încorporate două sisteme de răcire performante pentru a putea controla mai bine temperatura, cât şi umiditatea din interior, putând în acest fel păstra prospeţimea alimentelor o perioadă mai lungă de timp.

Când o persoană doreşte să îşi schimbe aparatul frigorific, e recomandat să ia în considerare unul dintre modelele de frigidere side by side datorită numărului variat de avantaje pe care acestea le prezintă, dar mai ales pentru a se bucura de un spaţiu de depozitare mult mai generos.

Vanzatorii de la FrigidereSideBySide.ro sunt de părere că acest tip de frigider este o investiţie ce va aduce doar beneficii pe termen scurt, mediu şi lung, fiind o alegere excelentă pentru orice individ care doreşte să se bucure de ultimele tehnologii şi inovaţii din domeniu.

De ce un frigider side by side este din ce în ce mai popular?

1. Uşor de organizat

Având în vedere că dispun de două uşi, aceste frigidere vor permite o flexibilitate mai mare în ceea ce priveşte numărul de articole care se pot depozita. Alimentele des utilizate pot fi stocate în partea superioară pentru acces mai uşor şi rapid, iar legumele şi fructele în partea de jos, având şi o temperatură mai scăzută pentru prelungirea prospeţimii.

2. Mai mult spaţiu în congelator

În comparaţie cu modelele tradiţionale, un frigider side by side dispune de mai mult spaţiu în congelator, putând astfel depozita mai multe alimente ce pot fi organizate astfel încât să existe acces rapid şi eficient.

3. Dimensiunea redusă a uşilor va oferi mai mult spaţiu

Uşile modelelor tradiţionale au o dimensiune mare, nefiind potrivite pentru bucătăriile  înguste. Un frigider cu 2 uşi este mult mai convenabil din acest punct de vedere, reuşind să reducă considerabil spaţiul ocupat pentru un confort mai mare în orice bucătărie.

4. Distribuitor de apă şi gheaţă în interior

Un alt avantaj major este acela că multe frigidere side by side dispun de un dozator încorporat de apă şi gheaţă, acesta fiind perfect pentru verile toride sau la anumite petreceri spontane.

Este un frigider side by side perfect pentru orice casă?

Aceste modele au mai multe benefici în comparaţie cu un frigider tradiţional, însă au o dimensiune uşor mai mare decât cele standard, de aceea este important ca înainte de a realiza o achiziţie de acest fel să se măsoare spaţiul disponibil pentru a se asigura că aparatul va putea fi încadrat corespunzător.

Frigiderele side by side au început să fie din ce în ce mai preferate şi achiziţionate în întreaga lume datorită faptului că au un design modern, un consum de energie mai scăzut, cât şi o mentenanţă mai uşoară. Datorită sistemelor duble încorporate acestea vor putea menţine toate alimentele într-o stare proaspătă o perioadă mai lungă de timp, oferind astfel oricărei persoane şansa de a se bucura de fiecare dată de fructe şi legume fresh.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.