Mașină scăpată de sub control de o șoferiță care gonea pe șosea. Accidentul rutier s-a petrecut marți seară, în localitatea suceveană Vama.

La data de 11 iunie, în jurul orei 19.45, o femeie de 32 de ani, din comuna Vama, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, din localitate, nu a adaptat o viteză corespunzătoare la condițiile de drum.

Carosabilul fiind umed, șoferița a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul intrând în coliziune cu gardul din plasa de sârmă a unei gospodării, ulterior mașina răsturnându-se pe cupolă în curtea casei.

În urma producerii evenimentului,femeia a fost rănită ușor, fiind preluată și transportată de o ambulanță la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, care este însărcinată, a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesteia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.