Ion Lungu și-ar dori funcția de city manager, Vasile Râmbu spune că vrea să respecte dorința de schimbare a sucevenilor și că nu s-a discutat încă de funcțiile spre de conducere din Primăria Suceava.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că așteaptă să i se propună din partea primarului ales Vasile Râmbu funcția de city manager și să se realizeze majoritate PSD-PNL, în care PNL să aibă un viceprimar

„Nimeni nu mi-a propus acest lucru, dar în același timp, vă dați seama, să fim realiști, s-au folosit proiectele mele în campania electorală. Asta e. Sunt proiectele mele de suflet pe care le lucrez de zeci de ani la ele. Sunt cel mai interesat să le implementez. N-am nici o ofertă. Dacă voi avea voi analiza”, a spus Lungu.

De partea cealaltă, Vasile Râmbu a declarat că el va respecta dorința de schimbare a electoratului și că deja se fac tot felul de speculații.

Acesta declară că este prematur să se pronunțe în ceea ce provește majoritatea din Consiliul Local Suceava.

„Deocamdată nu s-au luat decizii în privința posturilor de conducere ale Primăriei Suceava, dar îi asigur  pe suceveni că vom respecta dorința de schimbare, exprimată prin vot.

Dincolo de euforia victoriei, pregătim măsurile care să răspundă doleanțelor lor.

În plus, am toată încrederea că administrația actuală va asigura aplicarea măsurilor necesare unui nou început și că Suceava nu va fi abandonată unor interese personale sau de grup”, a explicat Vasile Râmbu, primarul ales al municipiului Suceava. 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.