Un șofer beat criță a produs accident rutier în centrul Rădăuțiului iar apoi a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost găsit ulterior de polițiști, în parcarea unui magazin din localitatea Frătăuții Noi.

Joi, la ora 22.03, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, provocat de un conducăror auto aflat sub influența băuturilor alcoolice și care a părăsit locul producerii accidentului.

Polițiștii s-au deplasat la locul accidentului, au constatat că cele sesizate la 112 se confirmă și au demarat cercetări pentru identificarea șoferului fugar.

Bărbatul a condus autoturismul marca VW Touran până în comuna Frătăuții Noi, satul Costișa, județul Suceava, parcurgând de la locul producerii accidentului rutier în care a fost implicat anterior, o distanță totală de aproximativ 15 km.

Acesta a oprit autoturismul în parcarea unui magazin din Costișa, locație în care a fost identificat de organele de poliție.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți și testat cu aparatul etilometru, rezultând că avea o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabiliriii alcoolemiei din sânge.

Accidentul s-a petrecut într-o intersecție din centrul municipiului Rădăuți, în care șoferul beat a intrat forțând culoarea roșie a semaforului și din această cauză a lovit alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat avarierea ușoară a ambelor autoturisme.

Față de cele constatate, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.