UPDATE:Trupul băiețelului în vârstă de 10 ani, înecat în apele râului Siret a fost identificat si recuperat la o distanță de aproximativ 500 de metri în aval, față de locul unde au fost găsite hăinuțele sale, pe mal.

Pompierii au dat de trupul copilului în jurul orei 18.00, după 24 de ore de căutări.

Copilul de 10 ani dispărut în apele Siretului, la Liteni, a fost căutat de ore întregi de scafandri din trei județe. Căutările au fost reluate vineri dimineață, după ce peste noapte au fost abandonate.

Copilul provine dintr-o familie cu șapte frați, toți aflați în grija mamei, părinții fiind despărțiți.

Băiatul a plecat joi seară la scăldat, împreună cu două fete din localitate, fără însă a-i spune mamei.

Una din fete a povestit că băiatul s-a aventurat într-o zonă periculoasă, cu apă mai adâncă, deși ea l-a atenționat să nu o facă.

Atunci când a văzut că acesta nu mai iese la suprafață, fata a fugit acasă la mama băiatului și i-a spus ce s-a întâmplat.

Femeia a venit într-un suflet la râu dar a găsit doat papucii fiului pe mal și a sunat disperată la 112.

Localnicii spun că râul este periculos în unele zone în care s-a săpat cu buldoexcavatorul și s-a exploatat pietriș. Sunt zone întregi în care apa ajunge și la patru metri adâncime.

Tocmai pe fondul vizibilității reduse și a adâncimii apei, căutările pompierilor sunt dificile. Aceștia au venit cu bărci pneumatice dar au ajuns la Liteni și cinci scafandri, din județele: Suceava, Botoșani și Neamț. Aceștia au confirmat că sunt găuri pe fundul apei, de metri adâncime.

Oamenii din Liteni spun că în zona respectivă s-au înecat mai multe persoane, că este un loc blestemat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.