Bărbat găsit mort în drum, de un trecător, lângă un cimitir. Descoperirea macabră a fost făcută duminică după-amiază, în comuna Moldovița, județ Suceava.

Polițiștii au fost informați că, în sat Demăcușa, pe strada denumită popular ”strada Cimitirului”, un localnic a fost găsit decedat.

Ajunși la fața locului, lucrătorii de poliție au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul espectiv nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale sosite la fața locului declaraseră deja decesul.

Din discuțiile purtate cu fratele defunctului, a reieșit că acesta suferea de afecțiuni multiple, respectiv afecțiuni cardiace, renale și hepatice.

Cu ocazia cercetării efectuate la fața locului, în urma examinării sumare, s-a constatat faptul că defunctul nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului care să poată avea legătură cu decesul.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.