Un localnic din Marginea a fost descoperit spânzurat în casă de către muncitorii care renovau imobilul. Bărbatul suferea de depresie de ceva vreme și fusese și internat în spital din această cauză.

Marți, la orele 10:18, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către adminoistratorul unei societăți care se ocupă cu renovarea clădirilor cu privire la faptul că lucrează la o casă de dimineață, nu a iesit nimeni din interior, dar când s-a uitat pe geam a observat că proprietarul este spânzurat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetări. A reieșit că apelantul la 112, marți, în jurul orelor 08.00, s-a deplasat cu echipa sa de muncitori la locuința bărbatului respectiv, din comuna Marginea, județul Suceava, pentru a continua activitățile de renovare a locuinței acestuia.

În jurul orelor 10.00, întrucât proprietarul nu ieșise din locuință pentru a-i întâmpina pe muncitori, așa cum acesta obișnuia, s-a deplasat la ușa principală de acces în locuință, constatând că aceasta este închisă.

În momentul în care a privit prin geamul ușii, bărbatul a observat că proprietarul era legat cu o sârmă în jurul gâtului, în apropierea usii.

Deoarece la sosirea polițiștilor ușa de acces în casă era încuiată, s-a procedat la pătrunderea în locuință printr-o anexă, mai apoi pe o usă – prin forțarea acesteia pentru a avea acces personalul medical solicitat la fața locului.

Cu ocazia investigațiilor efectuate de polițiști, a rezultat că defunctul a fost văzut de către vecini ultima dată în seara de  30 iunie, în timp ce se deplasa cu un cărucior electric de la un magazin din comuna Marginea.

Tot cu ocazia cercetărilor, a rezultat că, pe parcurul anilor 2021-2024, bărbatul a avut multiple tentative de suicid în sensul că a încercat să se intoxice cu gaz rezultat de la o butelie, iar pe parcursul anului 2024 și-a provocat multiple răni prin tăiere fiind transportat la Spitalul Municipiului Rădăuți.

Acesta suferea de depresie și a fost internat în spital.

Prin ordonanța lucrătorilor de poliție s-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.