Șoferul ucrainean, care a provocat accidentul cu 5 morți de la Cumpărătura, a fost pus sub control judiciar. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 03 iulie, față de ucraineanul de 40 de ani care a produs carnagiul de pe DE 85, de la Cumpărătura.

Acesta declară că nu mai ține minte cu exactitate ce s-a întâmplat și tocmai de aceea anchetatorii merg pe varianta că bărbatul a adormit la volan, deși inițial acesta spunea că ar fi explodat un cauciuc de la cisternă.

Cert este că cisterna a intrat pe contrasens și acolo a lovit în plin un autoturism de teren cu platformă în care se aflau cinci oameni. Toți cinci au murit în urma impactului.

Patru dintre aceștia erau membrii unei familii din Volovăț, care se întorceau de la mare, din vacanță, familia Lăzărescu – părinții și doi copii de 8 și 10 ani.

Aceștia au avut la mașină o defecțiune tehnică și au fost preluați de un șofer buzoian – care și-a pierdut și el viața în teribilul accident.

Cei patru decedați din Volovăț au fost înmormântați joi, fiind conduși pe ultimul drum de sute de oameni care și-au plâns durerea. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.