Șase persoane din Vicovu de Sus au ajuns la spital intoxicate cu ciuperci culese de ele din pădure. Cei șase, printre care și copiii, au început să se simtă rău după-câteva ore și au sunat la 112, fiind transportați cu ambulanețele la spitalul din Rădăuți.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, membrii ai două familii au cules din pădure ciuperci, după care, în jurul orei 22:00, le-au preparat și mâncat.

Pe parcursul nopții de 13/14.07.2024, acestora li s-a făcut rău, motiv pentru care în dimineața zilei de 14.07.2024, în jurul orei 05.00, au apelat la S.N.U.A.U. 112, solicitând intervenția cadrelor medicale.

Toate cele șase persoane, din care trei copii, au fost transportate la Spitalul municipal Rădăți, fiind diagnosticațe cu gastrointerocolite, după care au fost trasferate la Secția ”Boli infecțioase” din cadrul aceluiași spital.

În cauză, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea unui număr de șase infracțiuni  de „vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.