Bătrân găsit spânzurat în livadă, el suferea de depresie. Tragedia s-a petrecut la Câmpulung Moldovenesc iar cea care a făcut macabra descoperire a fost chiar fiica bărbatului de 73 de ani.

Femeia a sunat la 112 iar la fața locului au ajuns polițiștii și cadre de la Serviciul de Ambulanță.

În urma cercetărilor, a reieșit că, duminică, în jurul orei 10.10, fiica bărbatului, împreună cu mama acesteia, s-au deplasat la magazinul deținut de bătrân chiar în gospodăria lui.

La fața locului, cele două l-au observat pe bărbat spânzurat cu o funie de creanga unui nuc.

Un prieten de-al defunctului a avenit într-un suflet și, la solicitarea membrilor de familie, a tăiat funia pentru a îl așeza pe bărbat la nivelul solului în ideea că acesta ar mai fi în viață, însă acesta a constatat faptul că el nu prezenta semne vitale.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără efect, așa că a fost declarat decesul.

În urma discuțiilor purtate cu mai mulți apropiați ai defunctului, aceștia au declarat că bărbatul era abătut în ultima vreme și suferea de depresie.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de leziune sau urme de violență pe trup. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a petrceut tragedia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.