Șofer fără permis, încătușat în stradă după ce a fost blocat în trafic de polițiști. Asta după ce bărbatul a fost urmărit de agenți deoarece nu a vrut să oprească la un filtru de poliție.

Marți, la orele 14.00, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Solca, aflați în serviciul de patrulare, efectuat semnalul regulametar de oprire unui autoturism marca AUDI A6, pe strada Luca Arbure din comuna Arbore.

Conducătorul autoturimului nu a oprit vehiculul, continuându-și deplasarea către comuna Iaslovăț.

S-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semmnalele acustice și luminoase, pe mai multe străzi de pe raza comunei Arbore iar pe strada Toader Hrib, autoturismul a fost blocat, iar șoferul extras din interior și încătușat de polițiști.

Conducătorul autoturismului a fost identificat și legitimat, constatându-se că este un localnic din Arbore, iar cu ocazia controlului documentelor, acesta a declarat că nu posedă permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu apartul alcooltest din dotarea Poliției orașului Solca, a rezultat o valoare 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autoturismului a declarat că regretă faptul că a condus autoturisme pe drumurile publice, deși știa că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma verificării autoturismului în bazele de data ale Poliției Române s-a constata că autoturimul respectiv nu deține poliță RCA valabilă.

Polițiștii au reținut plăcuțele și certificatul de înmatriculare și au sancționat contravențional șoferul cu suma de 2000 lei.

S-a întocmit în acest caz dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehivcul fără permis de conducere”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.