Șofer beat, cu mașina în podețul unei case. Accidentul rutier s-a petrecut duminică seară, la Frasin.

Duminică, în jurul orelor 20.10, un bărbat de 33 ani, din Frasin, a conducea autoturismul marca Dacia Logan, pe DJ 177A, când, la un moment dat,  a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu capătul din beton al podețului unei locuințe.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și rănirea conducătorului auto, care a fost preluat de către un echipaj al ambulanță și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgențe Sf. Ioan cel Nou Suceava.

Șoferul rănit a fost testat de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava-Biroul Rutier cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,73 mg/l alocool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto, care a condus un autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.