Bărbat mort după ce i s-a făcut rău subit și a stat zile întregi internat în spital, la Reanimare. Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz și așteaptă rezultatele efectuării necropsiei.

Luni, la ora 16.06, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către Dispeceratul I.P.J. Suceava cu privire la faptul că, în cursul aceleași zile, a survenit decesul unui bărbat de 78 ani, din Vatra Dornei, acesta fiind internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în cadrul secției A.T.I. a spitalului din data de 10 iulie.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că pe 9 iulie bărbatul respectiv, în timp ce se afla în preajma locuinței de domiciliu, a acuzat subit stări de rău. Fiul acestuia a fost anunțat de către o vecină despre faptul că tatălui i s-a făcut rău și l-a găsit pe acesta în casa scării de bloc dezorientat.

Fiul l-a condus pe bătrân în locuință, de unde a solicitat prin 112 la ora 19.24 intervenția unui echipaj de ambulanță.

Un echipaj din cadrul S.A.J. Suceava – substația Vatra Dornei l-a transportat pe bărbat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Vatra Dornei, iar ulterior, el a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Suceava, unde a survenit decesul acesteia la data de 29 iulie.

Persoana vătămată era cunoscută cu afecțiuni medicale dar nu urma un tratament medicamentos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.