Accident cu doi răniți și trafic blocat după ce un șofer a adormit la volan. Este vorba despre accidentul rutier de joi după – amiază, de la Salcea, în urma căruia traficul rutier pe DN 29 a fost blocat zeci de minute.

Conform IPJ Suceava, șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf, în interiorul localității Plopeni, oraș Salcea, având direcția de deplasare dinspre localitatea Dumbrăveni către municipiul Suceava, a adormit la volan după ce vehiculul a ieșit dintr-o curbă.

Autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Fiat Ducato, care circula regulamentar din direcția opusă.

În urma accidentului de circulație, a rezultat vătămarea corporală a țoferului adormit la volan și a unui pasager aflat în interiorul autoutilitarei marca Fiat Ducato.

Cei doi răniți au fost transportați de către echipajele a două autospeciale ale Ambulanței, la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Ei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestora li s-au prelevat câte o mostră biologică de sânge, la interval de o oră, necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost dispusă începerea urmării penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.