Două femei au dat o spargere de 50.000 de lei, la Rădăuți. Ele au intrat prin efracție într-un apartament din oraș și a furat ce le-a ieșit în cale.

Spargerea a avut loc pe 19 mai a.c., dar cele două au fost identificate de polițiști duminică, 4 august, după ample cercetări.

Cele două au fost identificate și conduse la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde au fost audiate ore întregi.

În urma activităților de cercetare penală și a probatoriului  administrat fată de acestea, a fost dispusă măsura reținerii lor pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”.

Polițiștii au s-a stabilit că, în data de  de 19 mai 2024, în jurul orelor 13.45, cele două femei s-au deplasat la o locuință din municipiul Rădăuți, unde, profitând de faptul că ușa de acces în apartament nu era asigurată, au pătruns fără drept în interior.

Au sustras dintr-o cutie care se afla pe un obiect de mobilier din sufrageria locuinței, trei plicuri din hârtie , care conțineau suma totală de circa 50.000 lei, bancnote în lei și în euro.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți a fost constituită o escortă pentru a le prelua pe cele două persoane suspecte și pentru a le depune în Arestul IPJ Bacău, urmând să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.