Bărbat mort după ce a căzut de la patru metri înălțime, în timp ce tăia vârful unui copac. Tragedia s-a petrecut luni, la Poiana Negrii.

Luni, la ora 18:09, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că cineva a căzut de la 4 metri înălțime și nu mai poate vorbi.

Polițiștii și cadre de la Ambulanță s-au deplasat la fața locului. Agenții au stabilit că luni, în jurul orei 18:00, un bărbat din comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negrii, județul Suceava, s-a deplasat singur pe un teren al său, situat pe raza satului Poiana Negrii, pentru a-și tăia lemne de foc.

Ajuns pe teren, acesta a urcat pe o scară, pe trunchiul unui arbore, specia mesteacăn și i-a secționat vârful cu motofierăstrăul.

În cădere, vârful copacului a lovit scara pe care stătea bărbatul, acesta dezechilibrându-se și căzând de la o înălțime de aproximativ 4 metri.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a aplicat victimei manevre de resuscitare, dar fără nici nu efect, așa că a fost declarat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului municipal Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

S-a întocmit dosar de cercetare penală în acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.