foto arhivă, accident bicicletă
Biciclist mort în condiții suspecte, s-a prăbușit cu tot cu bicicletă sub ochii trecătorilor. Oamenii au sunat disperați la 112 și au cerut ajutor.
Poliția orașului Siret a fost sesizată sâmbătă după-amiză cu privire la faptul că, pe raza comunei Mușenița, județ Suceava, a fost găsită o persoană de sex masculin inconștientă, lângă o bicicletă.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Mușenița.
Sîmbătă, în jurul orei 14:30, acesta se deplasa în calitate de biciclist pe D.J. 291 A iar la un moment dat, în apropierea Bisericii Sf. Dumitru din Baineț, din motive necunoscute, acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.
Cadrele medicale sosite la fața locului l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și au efectuat minute în șir manevre de resuscitare, dar fără nici un efect, așa că au declarat decesul.
În urma examinării criminalistice a bicicletei, s-a constatat faptul că aceasta nu prezintă avarii. De asemenea, bătrânul nu prezenta leziuni la nivelul corpului iar cadrele medicale spun că este posbil ca el să fi depus efort și să fi suferit un infarc miocardic.
S-a dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, urmând a se raporta de urmare rezultatul necropsiei.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare pentru moarte suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.