De beat ce era, un șofer a adormit la volan după ce a produs accident rutier. Este isprava unui bărbat din Rădășeni, care nici măcar nu deține permis de conducere.

Duminică, în jurul orei 12.40, în timp ce se afla pe DC 93C, pe raza satului Brădățel, comuna Horodniceni, un bărbat de 67 ani, din satul Lămășeni, comuna Rădășeni, a efectuat o manevră de mers cu spatele cu autoturismul, ocazie cu care a acroșat partea din spate a unui autoturism ce se afla parcat pe aceeași parte a drumului.

În urma impactului, cele două vehicule au fost avariate. Localnicii au sunat la 112 și au cerut prezența polițiștilor, care s-au deplasat la fața locului.

Șoferul care a produs accidentul a fost găsit dormind pe scaunul conducătorului auto, iar din habitaclu se simțea un puternic miros de alcool.

De beat ce era, bărbatul nu a putut fi testat de polițiști cu aparatul etilometru și nici transportat de agenți la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice (nu se putea ține pe picioare).

La fața locului a fost solicita prin apel 112 un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Acesta s-a ales cu dosar penal privind infracţiunile de ,,conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.