Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare debutează joi seară cu celebra Paradă a făcliilor, după care va avea loc pe zidurile Cetății de Scaun a Sucevei un concert cu trupa KEMPES.
Parada va începe la ora 20.30 și se va derula pe traseul: Calea Obcinilor – Bulevardul George Enescu – strada Universității – Primărie – Bulevardul Ana Ipătescu – Cetatea de Scaun.
Sute de personaje medievale vor lua cu asalt străzile municipiului Suceava, joi seară, oferind un adevărat spectacol medieval.
Din 15 până în 18 august, vor fi patru zile legendare în loc legendar, cu parada trupelor, dansuri, lupte, turniruri cu cai, spectacole cu focuri, menestreli, cavaleri și domniţe, 38 de trupe și 500 de pasionați artiști din șapte colțuri ale lumii: Slovacia, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, România.
Prețul biletelor de acces la spectacolele din cadrul programului festivalului Festival Medieval „Ștefan cel Mare” Suceava este cel al biletelor de vizitare a Cetății de Scaun a Sucevei: 20 lei adulți, 10 lei pensionari, 5 lei elevi studenți!
Ca și anii trecuți, programul festivalului este structurat în două părți: de la 10 dimineața până la ora 13, urmează o pauză binemeritată pentru trupe, iar mai apoi programul de după amiază de la ora 15 până în miez de noapte!
Biletele se pot procura de la casele de bilete ale Cetății (în ziua participării) sau on-line: https://booktes.com/bilet/cetatea-de-scaun-a-sucevei
VEZI PROGRAMUL PE ZILE ȘI ORE
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.