Un tânăr fără permis auto a produs accidentul de la Voitinel, de Adormirea Maicii Domnului. Acesta a fugit de la fața locului.

La data de 15 august, în jurul orei 15.00, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din satul Voitinel, conducea autoturismul marca Audi (înmatriculat în Marea Britanie) pe un drum comunal din comuna Voitinel.

În momentul în care acesta a ajuns într-o curbă ușor spre dreapta, în pantă, nu a adaptat viteza la condițiile de vizibilitate redusă și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Volkswagen, care se deplasa din sens opus, condus regulamentar de un bărbat din Vicovu de Jos, care se afla cu soția sa în vehicul.

Imediat după producerea evenimentului rutier, șoferul de 20 de ani a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul la locul accidentului, el fiind identificat ulterior de polițiști la locuința unei pasagere cu care era la momentul impactului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto. În momentul producerii evenimentului rutier, acesta se mai afla în mașină cu încă două persoane.

În accident au fost răniți cei doi soți care erau în vehiculul care se deplasa regulamentar, aceștia fiind transportați la spitalul din Rădăuți.

La fața locului, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate la Spitalul Municipal Rădăuți probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.