polițiști, sursă foto România Liberă

Scandal și bătaie între două vecine din cauză că una din ele asculta muzică la volum ridicat. Incidentul s-a petrecut într-un bloc din cardierul Burdujeni, municipiul Suceava iar polițiștii au fost chemați să intervină.

Vineri, la orele 17.01, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 36 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată de către vecina sa, o femeie de 46 ani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și le-au identificat pe cele două. Apelanta la 112 a declarat că, în timp ce se afla la locuinta de domiciliu, a venit la ușa ei, vecina sa, pentru a-i reproșa faptul că intensitatea muzicii din apartament este prea mare.

Femeia a mai declarat că vecina o filma cu telefonul mobil, fapt ce a deranjat-o.

Femeia a lovit-o pe vecină cu palma peste mâna în care ținea un telefon moment în care, acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe scări.

Din cauza escaladării conflictului, numita vecina revoltată de volumul muzicii a reacționat agresiv, lovind-o la rândul său pe cealalată femeie, provocându-i o echimoză.

În urma acestui conflict nici o persoană nu au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

S-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările fiind continuate de lucrătorii din cadrul Secției de Politie Burdujeni-compartimentul Proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.