Accident cu trei mașini făcute zob și trafic blocat din cauza unui șofer intrat în depășire în timp ce era depășit din spate. Accidentul rutier s-a produs duminică după-amiază, la Bunești, pe DE 85, fiind implicate 3 persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul pe DE a fost blocat în zonă zeci de minute. Impactul a fost unul violent, cum se poate vedea din imagini surprinse de o cameră de bord, astfel încât una din mașini s-a răsturnat în poarta unei case.

O persoană rănită a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

Conform IPJ Suceava, de vină pentru producerea accidentului a fost un șofer de 40 de ani, din Siret, care intrat într-o depășire neregulamentară.

Bărbatul, în timp ce conducea autovehiculul marca AUDI, pe E85, pe raza satului Bunești, județ Suceava, din direcția Suceava-Fălticeni, s-a angajat neregulamentar în depășirea autovehiculului marca VOLVO condus de un tânăr de 29 ani, din sat Hârtop, neasigurându-se că un autovehicul marca BMW condus de un șofer de 32 ani și care se afla în spatele său, se angajase în depășire regulamentară.

Pentru a evita coliziunea cu autovehiculul marca AUDI, conducătorul autovehiculului marca BMW a virat către stânga, moment în care a derapat și a intrat în coliziune cu autovehiculul marca VOLVO, proiectându-l în afara părții carosabile.

O femeie de 30 de ani,originară din Șerbănești, padageră în autoturismul tranformat în minge de ping-pong, a ajuns rănită la spital.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilometru rezultatele fiind negative, urmând să li se preleveze probe biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.