Tâlhar periculos, ridicat de mascați și dus după gratii. Este vorba despre Covaci Elvis, de 27 de ani, din Capu Codrului-Păltinoasa. Acesta a săvârșit cel puțin 12 infracțiuni de furt calificat, victime fiind în majoritate bătrâni fără apărare.

Marți după-amiază, s-a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii pronunțat de Judecătoria Gura Humorului, în care s-a dispus arestarea lui Covaci Elvis, de 27 ani, pentru depunerea sa la penitenciar în vederea executării unei pedepse de 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat în formă continuată” (12 acte materiale, săvârșite în perioada 01.04.2018 – 16.07.2019).

La nivelul subunității s-a format o echipă operativă în vederea punerii în executarea a mandatului.

Inculpatul a fost identificat la domiciliul său, de pe raza localității Capu Codrului, ocazie cu care a fost ridicat, transportat și încarcerat la penitenciarul Botoșani.

Elvis Covaci acționa în complicitate cu alți tineri. Printre victimele acestora se numără și o femeie de 90 de ani.

Hoții au pătruns în curtea bătrânei, i-au ucis câinele, după care au intrat în locuință. În timp ce fura 200 de lei, unul dintre autori a fost surprins de femeie. Individul a prins-o de gură pe aceasta și a izbit-o de pământ, după care a fugit, victima suferind leziuni în urma agresiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.