medicină legală

Muncitor de la o balastieră, mort după ce a căzut din picioare în timpul serviciului. Polițiștii și  inspectorii de muncă cercetează circumstanțele în care s-a produs decesul.

Luni  Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 de către medic de la Serviciul de Ambulanță Suceava cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a decedat la o firmă din Slobozia Sucevei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au efectuat cercetări și au audiat matori.

A reieșit că luni, în jurul orei 08:40, bărbatul originar din localitatea Grănicești, muncitor la firma cu sediul în Slobozia Sucevei, județ Suceava, se afla în timpul serviciului și se ocupa cu supravegherea utilajelor din balastieră.

În timp ce stătea de vorbă cu administratorul societății, brusc i s-a făcut rău și a căzut din picioare.

În apropiere se afla și un coleg, care a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță.

După sosirea la fața locului a echipajului medical s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare timp de 30 de minute, bărbatul fiind în stop cardio-respirator. Cum eforturile cadrelor de la Ambulanță nu au dat roade, a fost declarat decesul.

Din verificările efectuate și în urma discuțiilor avute cu administratorul societății în cauză, s-a stabilit că defunctul avea încheiat contract individual de muncă cu societatea respectivă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.