Vânzătoare tâlhărită de un puști de 17 ani. Incidnetul s-a petrecut duminică, la Bucșoaia.

La data de 01 septembrie Poliția Orașului Frasin a fost sesizată cu privire la faptul că vânzătoarea unui magazin din localitatea Bucșoaia, oraș Frasin, a fost agresată de un client.

Victima este angajată ca gestionară la un magazin din localitatea Bucșoaia. În dimineața zilei de 01 septembrie, în jurul orei 08.00, femeia a venit la serviciu, iar în jurul orei 08.45, în magazinul alimentar a intrat un tânăr de 17 ani, din orașul Gura Humorului.

Minorul i-a spus vânzătoarei că vrea să cumpere roșii și castraveți, iar aceasta s-a îndreptat spre lădița cu roșii, care se afla pe partea stângă din interiorul magazinului spre ușă, de unde a început să pună roșii într-o pungă.

Atunci, tânărul a trecut în partea stângă a acesteia (spre interiorul magazinului) și, în timp ce vânzătoarea punea roșiile, a lovit-o și a îmbrâncit-o, a luat banii din sertar și a fugit pe DN17, spre Gura Humorului.

La scurt timp, urmare a sesizării, autorul a fost prins de către polițiști.

S-a dispus prin măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore față autor, acesta fiind depus în arestul IPJ Bistrița Năsăud.

Băiatul va fi prezentat în fața Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă față de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.