Tragedie, la Vadu Moldovei, după ce un tir a derapat și a intrat într-un autoturism. Accidentul rutier soldat cu un mort și trei răniți s-a produs joi după-amiază, pe DN 2.

Vinovat de producerea accidentului este un șofer de 28 de ani, originar din Pașcani. Acesta, în timp ce conducea autoutilitara pe D.N 2-E85, pe raza satului Vadu Moldovei, pe relația Vadu Moldovei-Drăgușeni, a frânat brusc și a intrat în derapaj pe fondul carosabilului umed.

Tirul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de catre un bărbat de 28 de ani din municipiul București.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și vătămarea corporală a două pasagere din mașina condusă de catre acesta, respectiv o femeie de 42 de ani si tanara de 20 ani, ambele din municipiul București.

Șoferul autoutilitarei a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat să fie transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiind condus la unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.