Un șofer beat a oprit mașina în mijlocul drumului și a adormit, circulația fiind blocată. Este isprava unui bărbat din sat Negrileasa, comuna Stulpicani.

Duminică, în jurul orelor 19.30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DC31, în localitatea Negrileasa, comuna Stulpicani, polițiștii au observat un autoturism care staționa cu motorul pornit, în mijlocul drumului, pe partea carosabilă, fără să mai fie loc pentru trecerea altui autovehicul din nici un sens de mers.

Agenții au indentificat în autoturism un bărbat din satul Negrileasa, care dormea. După ce l-au trezit și-au dat seama că acesta era beat criță.

Potrivit polițiștilor, bărbatul mirosea putenic a alcool și se afla stare avansată de ebrietate. Luat la întrebări, șoferul somnoros nu le-a putut prezenta documentele sale sau ale autoturismului oamenilor legii.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.