Femeie internată la Psihiatrie după ce concubinul a cerut ajutor la 112 pe motiv că aceasta era agresivă. Polițiștii au intervenit la fața locului și a fost solicitat și un echipaj de ambulanță.

Marți, la ora 22.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Vasiliu Ștefan, de 47 ani, din Suceava, despre faptul că iubita sa țipă și se manifestă agresiv.

La fața locului a fost identificat de polițiști atât apelantul cât și concubina acestuia.

A reieșit faptul că în seara zilei de marți, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Suceava, aleea Jupiter, între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu din cauza consumului excesiv de alcool.

La un moment dat, femeia l-a îmbrâncit pe concubinul său. În urma celor întâmplate, acesta a apelat SNUAU 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

Femeia a avut un comportament agresiv și un limbaj neadecvat și față de polițiști, motiv pentru care s-a solicitat prezența unui echiapaj SAJ Suceava pentru ca aceasta să fie  transportată la Spitalul Județean Suceava, ulterior ea fiind internată în Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, unde pe baza răspunsurilor oferite de către victmă a reieșit faptul că nu există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție față de concubina sa.

S-a întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „violenţa în familie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.