I-a spus soției că pleacă în sat însă a mers în luncă și s-a sinucis pe fondul depresiei. Este vorba despre un bărbat de 75 de ani, din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviței.

Vineri, la ora 09.31, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că soțul său, un bărbat de 75 ani, a fost găsit spânzurat în lunca situată pe raza satului Paltinu, comuna Vatra Moldoviței.

În urma cercetărilor efcetuate de polițiști, s-a stabili faptul că, vineri, în jurul orei 07.30, bărbatul a ieșit din locuință spunându-i soției sale că pleacă în sat.

În jurul orei 09.30, aceasta a fost anunțată de către un localnic despre faptul că soțul ei a fost găsit spânzurat în lunca din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviței.

Bărbatul care a făcut descoperirea șocantă se deplasa în luncă pentru a ajuta un vecin să repare un gard.

Acesta l-a zărit pe bătrân spânzurat de un copac și a mers să o anunțe pe soție.

La fața locului a ajuns și un echipaj SAJ al Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, precum și un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Cu ocazia examinării cadavrului,  nu au fost identificate urme de violență, iar din discuțiile purtate cu soția a rezultat că defunctul suferea de depresie.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.