Mașină de poliție avariată și răniți, într-un accident, la Șcheia. Evenimentul rutier s-a petrecut luni după-amiază.

În cursul acestei zile, in jurul orei 13:35, o autospecială de poliție (inscripționata) a fost implicată intr-un eveniment rutier pe raza comunei Șcheia, jud. Suceava.

Din primele verificări s-a constatat ca o agenta de poliție din cadrul Postului de Poliție Coșna a condus autospeciala fără semnale acustice sau luminoase, întorcându-se de la o misiune desfășurată pe raza județului Botoșani, în autospecială aflându-se alte două persoane, care au fost supuse unor proceduri judiciare intr-o cauză penală.

Agenta de poliție a intrat în depășirea regulamentară a unui autoturism care circula în fața sa, însă șoferul acestuia, fără să se asigure, a inițiat brusc un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala.

În urma evenimentului au rezultat rănirea a șoferului celuilalt vehicul. De asemenea, au primit îngrijiri mediacel la fața locului și agenta de poliție și cei doi pasageri din autospecială, aceștia refuzând transportul la unitate medicală, leziunile fiind superficiale.

Atât agenta de poliție cât și celalalt șofer au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.