autospecială pompieri

Bătrân găsit mort în casă după ce a zăcut acolo două săptămâni. Vecinii au sunat la 112 din cauza mirosului degajat din apartamentul acestuia.

Luni, ora 17:06, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că este miros pe casa scării, iar vecinul său este posibil să fie decedat.

S-a constituit echipa operativă din cadrul BIC Fălticeni iar polițiștii au mers la fața locului.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bătrân în vârstă de 73 de ani locuia singur în apartamentul respectiv, acesta nefiind căsătorit.

Întrucât bărbatul nu a mai fost văzut de aproximativ două săptămâni, iar pe casa scării persista un miros înțepător venind dinspre apartamentul său, vecinii au încercat să îl contacteze, însă nu au reușit.

Ca urmare a acestui fapt, a fost apelat SNUAU 112, iar la fața locului s-au deplasat lucrători din cadul Detașamentului de pompieri Fălticeni și un echipaj medical.

În urma pătrunderii în apartamentul bărbatului, prin spargerea ușii de acces, care era încuiată și asigurată cu cheie pe dinăuntru, a fost identificat cadavrul acestuia. Echipajul medical a constatat decesul, cadavrul fiind într-o stare avasantă de putrefacție.

Din investigațiile efectuate, bătrânul avea mai multe comorbidități, fiind identificat cu ocazia cercetării la fața locului mai multe cutii cu medicamente și documente medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se așteaptă rezultatele efectuării necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.