Gheorghe Șoldan:,,pensionarii din fruntea ACET și-au bătut joc de suceveni”. Președintele ales al CJ Suceava, deputatul PSD Gheorghe Șoldan, a reacționat miercuri după-amiază și a concluzionat că cei din conducerea ACET au comunicat defectuos în ceea ce privește explicarea situației care a general întreruperea apei potabile în localitățile Suceava, Moara, Ipotești, Cornu Luncii, Sfântu Ilie și Drăgoiești.

Acesta spune că după preluarea mandatului, luna viitoare, va dispune măsuri pentru eficientizarea administrației locale.

,,Constat cu surprindere că până la această oră nimeni din 𝐀𝐂𝐄𝐓 𝐒𝐀 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 nu și-a asumat 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐨𝐬 de gestionare a comunicării către populație a situației care a generat întreruperea furnizării 𝐚𝐩𝐞𝐢 𝐩𝐨𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 în municipiul Suceava și în mai multe localități din zonă.

Văd că 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐫𝐮𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐀𝐂𝐄𝐓 𝐒𝐀, managerul Ștefan Groza și președintele Consiliului de Administrație, Angela Zarojanu, probabil mai preocupată să conducă Teatrul Municipal, care obțin venituri foarte frumoase pentru funcțiile pe care le au, nu au dat vreun semn că regretă că 𝐬̦𝐢-𝐚𝐮 𝐛𝐚̆𝐭𝐮𝐭 𝐣𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐜𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢.

Mulți dintre locuitorii afectați 𝐚𝐮 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐯𝐨𝐧 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 că ar urma să fie întreruptă furnizarea apei, ceea ce este 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭.

Am văzut că până și primarul în funcție al Sucevei nu a fost informat decât după ora 22:00 despre ceea ce urmează în oraș.

Deja nu mă mai miră că toți trântorii 𝐩𝐮𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐍𝐋 în diverse funcții 𝐩𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐠𝐫𝐞𝐢 nu fac nimic și li se pare o ofensă să li se ceară socoteală.
Probabil că au luat exemplu de la primul trântor al liberalilor, Klaus Iohannis, care își dorește să trândăvească alți patru ani pe banii românilor.

Sucevenii au transmis la ultimele alegeri că situația asta nu mai poate continua, iar de luna viitoare, când se va face schimbarea, 𝐯𝐨𝐢 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐜𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞”, declară Gheorghe Șoldan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.