Încă un bărbat care se lupta cu depresia și-a pus capăt zilelor. Este vorba despre un localnic din Vicovu de Jos, în vârstă de 56 de ani.

Miercuri, la ora 19.57, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că un cunoscut din Vicovu de Jos s-a spânzurat.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că, în anexa unui imobil din comuna Vicovu de Jos, un bărbat s-a spânzurat. Din discuțiile purtate cu membrii familiei dar și cu vecinii acestuia, s-a stabilit că bărbatul a fost internat pe o periaodă de 16 zile la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția de Psihiatrie, cu episoade moderate de depresie.

De asemenea, s-a stabilit faptul că în trecut acesta a mai avut tentative de suicid.

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care a stabilit că localnicul nu prezintă semne vitale și a constatat decesul acestuia. S-a solicitat la fața locului prezența unui tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți împreună cu care a fost efectuată examinarea cadavrului, nefiind identificate suspiciuni cu privire la moartea acestuia.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.