La beție, un individ fără permis a făcut accident la volanul unui microbuz furat. Este isprava unui bărbat din Frasin, care în final a fost reținut pentru 24 de ore.

Duminică, în jurul orei 20.30, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin SNUAU 112 de un șofer că a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto este băut, nu deține permis și a plecat de la fața locului cu un microbuz.

Ulterior, polițiștii au fost sesizați de un alt bărbat că i-a fost sustras microbuzul din fața locuinței sale, iar autorul furtului se află pe un drum forestier.

Agenții s-au deplasat la fața locului, pe un drum forestier situat în localitatea Plutonița, unde a fost identificat autorul accidentului și al furtului, pe bancheta din spate a autovehiculului furat.

Acesta mirosea puternic a alcool iar polițiștii au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat.

Ulterior, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde în prezența medicilor a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

La data de 29 septembrie, prin ordonanța Poliției Orașului Frasin față de individ s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

În cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii Poliției orașului Frasin sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furtul în scop de folosință și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.