Beat și fără permis de conducere, un tânăr a furat o mașină după ce nimeni nu a vrut să îl ia la ocazie. Tânărul de 22 de ani, din Frasin, a fost reținut.

Duminică noapte,  lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin SNUAU112 de un bărbat din orașul Frasin, localitatea Bucșoaia, că i-a fost sustras autoturismul din fața porții locuinței.

Ulterior, bărbatul a anuțat oamenii legii că, autoturismul său a fost găsit în stația Peco Petrom din orașul Gura Humorului de către fiul soției sale.

Cu ocazia deplasării în stația peco, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a fost identificat un bărbat, domiciliat în orașul Frasin, care le-a declarat polițiștilor că, el a condus autoturismul respectiv și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Acesta le-a spus oamenilor legii că,  în jurul orei 01.00, a mers pe jos în centrul orașului Frasin, unde a stat la ocazie cu intenția de a se deplasa în municipiul Suceava, unde locuiește cu chirie.

Întrucât nu a oprit nici o mașină, acesta a continuat deplasarea pe jos, pe DN 17, iar în localitatea Bucșoaia, pe marginea drumului în afara părții carosabile, a găsit parcat autoturismul respectiv, care avea cheile în contact.

Cum nu avea cu ce să ajungă la Sueava, individul s-a urcat la volan și s-a deplasat până în stația peco Petrom din orașul Gura Humorului, unde a oprit.

Polițiștii au stabilit că individul are vârsta de 22 de ani și este din orașul Frasin.

Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, iar rezultatul a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ulterior, polițiștii au decis să ăl rețină pe tânăr în arest pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.