Două vehicule avariate și un pieton accidentat, după ce un șofer nu a dat prioritate de trecere. Accidentul rutier s-a petrecut luni, la Păltinoasa.

Luni,la ora 07.34, un bărbat de 60 ani, din comuna Bosanci, în timp ce conducea autoturismul VW Golf, pe strada Crizantemei, din localitatea Păltinoasa, la pătrunderea pe DN17, a intrat în coliziune cu o autoutilitară Ford Ranger, condusă de un șofer de 47 ani din Gura Humorului, având direcția de deplasare oraș Gura Humorului către Suceava.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și acroșând un pieton de 12 ani, care se deplasa pe trotuar. Mai exact, băiatul mergea la școală în momentul în care a fost lovit de vehicul.

Copilul rănit a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto din Bosanci, care nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei în momentul pătrunderii pe drumul cu prioritate.

S-a întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.