Șofer prins beat criță la volan după ce a fost observat circulând cu mașina în zig-zag pe șosea. Este vorba despre un sucevean de 33 de ani care nici măcar nu se putea ține pe picioare.

Polițiștii de la Salcea,  fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Salcea, au oprit pentru control pe DN29 un autovehicul marca care circula pe direcția Botoșani – Suceava în mod haotic.

La volanul autoturismului a fost un bărbat de 33 ani, domiciliat municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile AM, B1, B, valabil.

Întrucât conducătorul autotursimului se afla în stare vizibilă de ebrietate, i s-a solicitat să oprească motorul și să coboare din autoturism.

În continuare s-a efectuat controlul autoturismului, iar în torpedou au fost identificate actele autoturismului, respectiv certificatul de înmatriculare și asigurarea auto RCA.

Având în vedere faptul că șoferul mirosea puternic a alcool și nu se putea ține pe picioare, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere aceste aspecte, șoferul a fost condus la Spitalul Clinic Județean „Sf. Ioan cel Nou”, , secţia U.P.U., unde, pentru stabilirea alcoolemiei, i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.