Bărbat mort în timp ce petrecea la o nuntă, el s-a prăbușit sub ochii celorlalți invitați. Tragedia s-a petrceut la primele ore ale zilei de luni, la o sală de nunță din Câmpulung Moldovenesc.

La data de 14 octombrie, în jurul orei 00.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană este în stare de inconștientă la o sală de nunți din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma cercetărilor polițiștilor s-a stabilit că, bărbatul de 69 ani, din orașul Frasin, se afla în sala de nunți din municipiul Câmpulung Moldovenesc, și la un moment dat, acesta a început să se simtă rău, iar după un scurt timp a intrat în stare de inconștiență.

Disperate, persoanele participante la nuntă au apelat la S.N.U.A.U. 112 și au cerut ajutor.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care a efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Potrivit apropiaților bărbatului acesta era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiologice.

Trupul neînsuflețit al acestuiaa fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.