Șofer ajuns cu autoutilitara în șanț în timp ce era urmărit de poliție. Accidentul s-a petrecut în localitatea suceveană Arbore iar fugarul nu deținea permis de conducere.

Luni dimineață, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Solca, aflați în serviciul de patrulare, au efectuat semnalul regulametar de oprire unei autoutilitare, pe strada Stelian Gruia, în dreptul căminului cultural din comuna Arbore.

Conducătorul autoutilitarei nu a oprit, continuându-și deplasarea către strada Tolocii, iar uterior către strada Dealul Țapului.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia având în funcțiune semmnalele acustice și luminoase, moment în care autoutilitara a intrat pe un sector de drum agricol.

După aproximativ doi kilometri de urmărire, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, din cauza vitezei, și a intrat în șanțul din partea stângă a sensului său de mers.

Acesta a părăsit habitaclul autoturismului și a luat-o la fugă prin vegetație, intrând ulterior într-o anexă a unui imobil de pe strada Tolocii, unde a încercat să se ascundă.

Acolo însă, fugarul a fost prins și imobilizat de către polițiști.

S-a procedat la legitimarea conducătorului autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat că este vorba despre un bărbat de 34 ani, domiciliat în comuna Grănicești, sat Gura Solcii.

Bărbatul a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române și s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de„conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Totodată, împotriva bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.