foto din arhivă

 

Individ ridicat de DIICOT după ce a corupt sexual o minoră de 11 ani din județul Suceava. Mascații au descins miercuri dimineață la domiciliul bărbatului, din județul Isși.

Miercuri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, efectuează o percheziție domiciliară, în județul Iași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă și coruperea sexuală a minorilor.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii iunie 2024, la cererea unei persoane, de 28 de ani, o victimă minoră, de 11 ani, din județul Suceava, ar fi produs și i-ar fi trimis poze, care o înfățișau în ipostaze sexuale explicite.

În același context, persoana cercetată ar fi realizat înregistrări video în care manifesta comportamente sexuale explicite pe care le-ar fi transmis minorei.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.