Israelianul dispărut după ce a plecat din UPU Suceava a fost găsit, joi după-amiază, înecat în iazul Icar. Acesta era dat dispărut de o săptâmână.

Trupul bărbatului de 37 de ani a fost scos de pompieri din apa iazului. Criminaliștii fac cercetări pentru a stabili dacă acesta a fost supus unei agresiuni și vor să elucideze în ce condiții a murit.

Iazul se află la distanță mică de hotelul la care se cazare israelianul. El a fost căutat zile întregi de o armată de oameni: jandarmi, polițiști și pompieri.

Despre FARCHI AVIAD, de 37 ani, domiciliat în Israel, nu se mai cunoșteau informații din data de 08 octombrie, când a părăsit voluntar incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Israelianul a stat în Suceava două zile după ce s-a întors din Ucraina, unde a fost în pelerinaj cu un grup mai mare de compatrioți, toți ultraortodocși.

El s-a prezentat la UPU Suceava reclamând că se simte rău din acauza consumului de alcool, s-a cazat ulterior la un hotel din municipiu pentru ca a doua zi să revină la spital din cauză că se simțea rău în continuare.

Bărbatul a plecat  însă de la UPU Suceava și nu a mai fost văzut de atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.