Patru copii minori, accidentați după ce mașina condusă de mama lor s-a izbit într-un cap de pod. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri după-amiază, în comuna Vulturești.

Miercuri, în jurul orei 15.00, o șoferiță de 29 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce se deplasa cu auto marca Seat, pe raza localității Pleșești, comuna Vulturești, pe relația de mers Liteni către Hârtop, la intersecția cu DC 1 Hreațca, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Autoturismul a intrat în coliziune cu un cap de pod din partea dreaptă a drumului, având în vedere direcția de deplasare, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În momentului deplasării, în autoturism se mai aflau 4 minori ai acesteia, cu vârste între 6 luni și 7 ani. Toți au fost răniți în urma impactulkui violent iar la fața locului nu au fost identificate dispozitive de fixare în scaun.

Copiii au fost transportați la spital, dar nu au necesitat internarea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Din primele verificări, vinovată de producerea accidentului rutier se face conducătoarea autoturismului, care era neatentă – se întorsese spre bancheta din spate, unde erau micuții.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.