Plinta este o soluție universală pentru orice casă, fără ea orice finisaj putând să pară neterminat și fără rost.

1. Istoria de dezvoltare a plintei
Plinte au fost inventate în primul secol după Hristos, iar francezii au început să confecționeze plinte unice, încrustate, care au continuat să supraviețuiască până în prezent. Fără o plintă, orice finisaj pare neterminat și fără rost. Acesta este motivul pentru care primele plinte din lemn au fost realizate manual, înainte de a fi inventate mașinile speciale de tăiat în jurul secolului al XVI-lea. Ele nu mai erau produse dintr-o singură bucată din lemn scump, ci partea din spate era făcută din lemn standard, iar partea din față din lemn prețios. Plinta din ceramică, a cărei fabricare necesita foarte multă muncă și era costisitoare, era cunoscută din punct de vedere istoric, motiv pentru care era rar folosită în construcțiile de masă. Plinta realizată din mozaic a apărut în Europa și a început imediat să decoreze palatele și reședințele regale bogate. Astăzi, poate fi văzut în multe castele și situri istorice care au rezistat din secolele XVI-XVIII.

2. Culoarea albă ca sursă a fericirii dumneavoastră

Rezistența și durabilitatea sunt două dintre avantajele asociate cu utilizarea plintei albe în interior. Aceasta este rezistentă la condițiile atmosferice, precum și la efectele umezelii. Tratamentele speciale fac ca plinte albe să fie rezistente la diverși factori dăunători, cum ar fi praful și murdăria.
În cele din urmă, plinta alba este foarte ușor de întreținut. Poate fi curățată cu ușurință de praf și murdărie și nu necesită o mentenanță specială. Această ușurință de întreținere oferă un alt avantaj, și anume economisirea timpului și a banilor pentru întreținerea plintei albe.
Versatilitate. Albul este compatibil cu toate celelalte culori, astfel încât crearea unui interior armonios cu acesta este o plăcere deosebită. Îl puteți combina cu diverse nuanțe de gri, negru, albastru sau verde și totul va arăta armonios.

Tot așa este necesar de menționat – reîncărcarea percepției vizuale. Plinte întunecate pot face ca o cameră să pară prea plictisitoare, în timp ce albul este o reîncărcare vizuală naturală. Pentru a evita lipsa somnului, depresia și stresul de la locul de muncă, trebuie să vă oferiți cea mai plăcută experiență vizuală posibilă prin utilizarea albului în interior.
În general, utilizarea plintelor albe în interior este o alegere profitabilă și populară. Aceasta creează un spațiu spațios și luminos, protejează pereții de deteriorări mecanice, face ca materialul să fie flexibil și ușor de întreținut. Indiferent de tonalitatea pe care decideți să o folosiți, aceasta va fi întotdeauna elegantă și proaspătă.
https://www.barlinek.ro/produs/plinta-parchet-din-lemn/plinta-lemn-pw9h-alba/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.