Polițiștul care s-a împușcat în cap luni seară, pe un deal din cartierul sucevean Burdujeni, este supus unei noi intervenții chirurgicale la Spitalul Județean Suceava. Medicii suceveni au vrut inițial să îl transfere luni seară la o clinică universitară însă acest lucru nu a fost posibil nici măcar pe calea aerului. Medicii spun că agentul de 32 de ani are leziuni foarte grave la nivel cranio-cerebral și că sunt șanse reduse să scape cu viață. Între timp colegii agentului fac un apel pe rețelele de socializare pentru donare de sânge. Agentul principal de poliție Aursulesei Ionuț (vei foto) a pierdut foarte mult sânge și are acum nevoie de transfuzii. Colegii săi și sucevenii sunt rugați să doneze sânge pentru acesta la Centrul de Transfuzii Suceava. Reamintim că jutorul șefului de post de la Secția Dărmănești s-a împușcat în cap după ce a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care anunța că vrea să se sinucidă, din cauza unei decepții în dragoste. Acesta spunea că încă o iubește pe fosta soție de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. Colegii polițistului au plecat în căutarea lui după ce au citit mesajul și l-au găsit în mașina proprietate personală, la periferia municipiului Suceava, în cartierul Burdujeni, pe un deal. El prezenta o plagă împușcată în cap și era inconștient. Agentul s-a împușcat în timpul liber, cu arma din dotare.
Se cere demiterea psihologului care l-a evaluat pe Aursulesei
Revoltat de cele întâmplate, vicepreședintele Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, cere acum demisia psihologului care a făcut evaluarea lui Aursulesei în luna februarie a acestui an. Polistul a fost declarat atunci apt. Trebuie spus că agentul a avut o activitate profesională apreciată de superiori, a primit doar calificative bune și felicitări în scris. Bănică se întreabă care este rolul psihologilor din cadrul IPJ Suceava, dacă sunt polițiști care își pun ștreangul de gât sau care ajung să se împuște cu arma din dotare. Bănică lasă să se înțeleagă faptul că acești psihologi sunt angajați în urma unor concursuri măsluite.
„Întreb acum, pentru a mia oară, care este rolul acestor pseudo-psihologi încadrați pe bani grei în funcții de ofițeri superiori ai Poliției Române? După ce au fost luați de pe stradă și încadrați, dragă-doamne mari ofițeri, în afară de a face pipi pe agenți de undeva de sus, în afară de a fi pupila și timpanul inspectorilor-șefi și unealta de înlăturare a polițiștilor vocali și verticali, în afară de toate astea, cam ce atribuții au păcălicii ăștia de psihologi? Că în tramvai și la budă în Gara de Nord arată legitimația, sunt și ei…polițiști! Oare nu în atribuțiile vreunuia dintre acești mari absolvenți de psiho cădea și sarcina identificării eventualelor probleme ale colegului nostru? Oare nu ei, psihologii – falșii polițiști, sunt plătiți din banul public pentru asta? EXACT pentru asta?! Pentru că sistemul polițienesc până-n măduvă infestat nu îl mai pot sensibiliza, atrag atenția societății civile asupra INCOMPETENȚEI care UCIDE!!! Și solicit public demisia de onoare a psihologului care l-a avut în supraveghere pe Ionuț! Și voi, polițieni-șefi cu tot atâția neuroni câte stele aveți pe umăr (trei), numiți/ajunși în funcții de conducere pe cu totul alte criterii decât cele de competență, și voi sunteți mânjiți: de noroiul în care vă bălăciți, de sângele colegilor, de flegmele civililor. Mizerabililor!‼️
Revin curând despre modul cum se organizează o mascaradă ce-i zice „concurs”, voi continua dezvăluirile despre acest grup infracțional organizat care conduce Poliția Română, chiar din interiorul sistemului. Și am nevoie de susținerea voastră. Până atunci, succes medicilor care se ocupă de Ionuț și Dumnezeu să îl ajute”, a scris Bănică pe pagina sa de socializare.