Porc pârlit și tăiat printre blocuri, într-o parcare din municipiul Suceava. Un gospodar a ținut să păstreze tradiția Ignatului și a scos porcul în parcarea din fața blocului, unde l-a pârlit cu ajutorul unei butelii și l-a tăiat, cum se procedează la țară înainte de Crăciun.
Imaginile au fost surprinse într-o parcare din apropierea Pieței Agroalimentare George Enescu și au fost postate pe grupul de socializare Suceava Today.
Nu știm dacă pomana porcului a avut loc tot în parcarea cu pricina, stropită cu alcool, însă gospodarul a pregătit porcul pentru masa de Crăciun chiar între blocuri.
Una peste alte, sucevenii, ca toți românii se dovedesc a fi inventivi. Acu…cred că dacă gospodarul avea prin podul blocului vreo afumătoare a rezolvat și problema cârnaților de pe masa de sărbători!
PS Sute de oameni au comentat știrea aceasta pe rețelele de socializare. Cei mai mulți spun, cu amărăciune, că mulți au tăiat porcul de pe listă din cauza prețurilor care o iau razna, așa că suceveanul care a tăiat porcul între blocuri e de invidiat!